Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Grila de programe TV de la DIGI s-a reorganizat. Iată noile poziţii ale programelor

După ce ne-a informat cu privire la ofertele speciale din această săptămână, DIGI ne anunţă şi că face cea mai mare schimbare în grila sa de programe în ultimul deceniu. Multe posturi TV consacrate îşi vor schimba poziţia în grilă şi găsiţi noile poziţii mai jos.

Decizia DIGI vine în urma unor modificări legislative şi intră în vigoare începând cu data de 12 octombrie 2022. Se aplică la grila de programe TV recepţionată prin serviciul de televiziune prin cablu în Bucureşti şi Ilfov. Clienţii care deţin set top box-uri DIGI sau televizoare cu profil DIGI (în special modele produse începând cu anul 2014) nu au de ce să facă vreo modificare. În cazul lor reorganizarea grilei se va face automat.
Iată nouă grilă:

Cei care au televizoare fără profil DIGI sau mai vechi de anul 2014 vor trebui să facă o scanare manuală. Grila de programe din tabelul de mai jos are caracter orientativ şi poate suferi modificări, după realizarea ajustărilor tehnice necesare. Evident puteţi să ordonaţi canalele în ordinea dorită sau alfabetică, aşa cum doriţi pe TV. Mulți le lasă totuși așa, nu se obosesc sa le schimbe.

Ca prima observaţie după ce văd grila, posturile Digi Sport sunt împinse în față mult, fiind primele la rând, în locul TVR-urilor, PRO TV, Antena 1. Pică Antena 1 mai jos (30 în loc de 5), iar Prima TV pică de pe 10 pe 34. Posturile Prima Sport urcă foarte mult, de la locurile 150-160 la 15-18.