Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gigi Becali a rămas fără permis când se îndrepta spre Vâlcea, pentru înmormântarea părintelui Daniil de la Mănăstirea Frăsinei

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a fost oprit de polițiști în localitatea Drăganu, din județul Argeș, pe DN7, după ce a condus cu 106 km/h. Din cauza vitezei, Gigi Becali s-a ales cu permisul suspendat 90 de zile și a și încasat o amendă în valoare de 1.305 de lei.

”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

Gigi Becali se îndrepta, când a fost oprit de polițiști, către Vâlcea, pentru a participa la înmormântarea preotului Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, decedat în Sâmbăta Mare.