Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gigi Becali, mărinimos cu o tânără care a avut accident în timp ce se îndrepta spre Vâlcea

În prima zi din an, o șoferiță a avut ghinionul să provoace un accident pe DN 7. Tânăra a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul din beton. Ce s-a întâmplat după eveniment, pare incredibil. După ce a fost găsită de un echipaj de poliție rutieră, a avut șansa ca prin zonă să treacă și Gigi Becali!
Pe 1 ianuarie, o șoferiță în vârstă de 27 de ani, se îndrepta către Râmnicu Vâlcea. La Cotmeana, din cauza carosabilului umed tânăra a pierdut controlul volanului și a izbit cu putere parapetul din beton. Din fericire, conducătoarera auto a scăpat nevătămată dar mașina a fost serios avariată. Aripa i-a străpuns un cauciuc și mașina nu a mai putut fi urnită din loc. Tânăra nu a sunat la 112 să anunțe evenimentul pentru că nu fusese nimeni rănit. La scurt timp după impact, șoferița a avut norocul ca prin zonă să treacă un echipaj de la Serviciul Rutier Argeș. Oamenii legii au oprit să-i dea o mână de ajutor. Au delimitat zona cu popice ca să-i oblige pe șoferii din trafic să ocolească și să circule cu atenție, apoi au încercat să deblocheze roata. În acel moment lângă ei a oprit un Mercedes-Maybach.

A plătit platforma și reparațiile

Din mașină a coborât Gigi Becali, patronul FCSB. În limuzină mai erau și niște preoți. Miliardarul a întrebat dacă poate ajuta cu ceva și a cerut agenților permisiunea să întoarcă mașina, în stradă, el venind din sensul opus, dintre Vâlcea către Pitești. A parcat în spatele autoturismului avariat, a scos din portbagaj o unealtă și s-a pus la treabă, încercând să scoată aripa din anvelopă. Între timp, la Cotmeana a ajuns platforma care să transporte mașina avariată. Gigi Becali a îmbrățișat-o pe tânără pentru a o încuraja, i-a spus să nu-și facă griji pentru mașină și să-i mulțumească lui Dumnezeu că este teafără. Mărinimos, nu s-a oprit numai la cuvinte de încurajare și a plătit el 600 de lei pentru platformă, apoi i-a dat și tinerei o sumă generoasă pentru a-și repara mașina. Fata i-a mulțumit emoționată și a urcat în mașina avariată, pe platformă, și așa a mers până la Vâlcea unde ar fi trebuit să ajungă. Tânăra se ducea la iubitul ei atunci când a avut loc întâmplarea. Gigi Becali și-a continuat drumul către Capitală.
Gestul lui i-a impresionat atât pe șoferiță cât și pe polițiștii martori la cele petrecute.