Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GAZE LA STOENEȘTI! Proiectul este în linie dreaptă

Localnicii din Stoenești sunt dornici să aibă gaze naturale în gospodăriile lor. Potrivit primarului Gheorghe Dumbravă, din cele 1700 de gospodării, existente în Stoenești, peste 1400 și-au dat acordul pentru introducerea rețelei de gaze naturale în comună. Primarul Dumbravă susține că poriectul inițial a mai suferit modificări, tocmai pentru a mai adăuga noi branșamente pe rețea.
,,Suntem pregătiți din toate punctele de vedere, numai că acum, în ultimele săptămâni, ne-au pus să reactualizăm revizele. După părerea mea, a fost o decizie foarte bună ca și branșamentul spre populație să fie inclus în proiect. Așteptăm să se facă reactualizarea, să aprobăm în consiliul local și să dăm drumul la treabă”, a declarat primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă pentru o televiziune locală.
Proiectul, în valoare de 25 de milioane de euro, se realizează ca urmare a unui parteneriat între primarii localităților Stoenești, Bărbătești și Costești. Cele trei localități se vor branșa la conducta de gaze naturale de la Păușești Măglași.