Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto vocea valcii

FOTO – VIDEO: SILVIU GRECU, profesorul care îi învață pe copii să iubească înotul

foto vocea valciiAu început cursurile de înot cu renumitul profesor din Râmnicu Vâlcea Silviu Grecu. A învățat sute de generații de copii din Vâlcea să înoate și încă o mai face cu plăcere. Peste 10.000 de copii i-au trecut prin mână sau i-a ”pescuit” din piscină, de-a lungul anilor. Silviu Grecu este o legendă vie a Râmnicului și un dascal care iubește nespus copii. A făcut scufundări chiar și în Marea Roșie, însă profesorului de sport cel mai mult îi place să fie înconjurat de copii la Piscina Enigma.

Cursuri și în această vară la piscina Enigma din Ostroveni

La piscina Enigma, din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, aşa cum ne-am obişnuit şi în anii precendenţi, pe toată perioada sezonului de vară se vor desfăşura cursuri de înot. Aceste cursuri vor fi organizate sub îndrumarea renumitului profesor Silviu Grecu.

Perioadele de desfăşurare pe serii sunt următoarele: 27 iunie – 10 iulie, 11 iulie – 24 iulie, 25 iulie – 07 august, 08 august – 21 august, 22 august – 4 septembrie.

„Aştept un număr mare de copii la aceste cursuri. Sunt mulţi părinţi care vor ca odraslele lor să înveţe să înoate. Înotul este benefic atât în educaţia sportivă a copilului dar şi în dezvoltarea sa armonioasă. S-au înscris copii care au fost la cursurile mele şi în anii trecuţi” ne-a declarat Silviu Grecu.

Cursurile se vor desfăşura în două serii: 10.30-14.00 (iniţiere), 14.00-17.30 (avansaţi). Înscrierile se fac la piscină, zilnic după orele 10.30 sau la telefon 0744.321.449.