Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO – VIDEO: INCENDIU la fabrica MINET din Copăcelu! Au ars 3 linii de productie textile nețesute

UPDATE ora 05:55: Se lucreaza in continuare pentru lichidarea incendiului. Dupa prima evaluare au ars materialele combustibile dintr-o hala in suprafata de aproximativ 4500 mp. ( 3 linii de productie textile netesute precum si materia prima aferenta liniilor respective). S-au degradat aproximativ 7000 mp. de acoperis construit din chesoane de beton care era acoperit cu carton bituminat si smoala care s-a aprins.
La ora 23.22 a fost anunțat un incendiu o societate comerciala de prelucrare a textilelor, din Copăcelul, Râmnicu Vâlcea. Se intervine cu 6 autospeciale de stingere. La fața locului a fost deplasată si o ambulanță SMURD. Din primele informații nu s-au înregistrat victime
Incendiul se manifestă la o hala de producție. La aceasta oră, pompierii militari intervin pentru stingerea incendului. Arde o hală în suprafață de aproximativ 8000 10.000 m. pătrați Intervin 11 autospeciale de stingere două autoscări 1autospecială de descarcerare o ambulanță SMURD. In sprijin este Serviciul Privat Oltchim cu o autospeciala de stingere si o autoplatforma.