Acasă Actualitate FOTO/VIDEO. Incendiu în zona Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, pe Aleea Panseluțelor

FOTO/VIDEO. Incendiu în zona Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, pe Aleea Panseluțelor

UPDATE 2: Nu mai puţin de 12 apartamente de pe cele două scări ale blocului, aflate atât la mansardă cât şi la etajul patru al blocului din Râmnicu Vâlcea, au fost avariate în urma incendiului izbucnit, au anunţat pompierii militari. Zeci de oameni au fost păgubiţi, unii dintre ei rămânând la propriu sub cerul liber.  „Se lucrează pentru stingere. Se decopertează acoperişul din tablă pe sub care se manifestă incendiul. Cauza se va stabili în perioada următoare, după lichidarea ultimelor focare”, au mai precizat aceştia. Din fericire nu au existat victime. În sprijinul pompierilor militari au venit şi colegii din cadrul Serviciului de Pompieri pentru Situaţii de Urgenţă Oltchim, astfel că în acest moment opt echipaje acţionează în total, în zonă.

UPDATE: În acest moment se acționează atât pe interiorul blocului, scara F cât și pe exteriorul blocului cu două autoplatforme de lucru la înălțime care sunt alimentate în sistem navetă de la sursa de apă existentă în apropiere. În sprijin, au fost solicitate echipaje de lucru și de la județele învecinate.

******

Pompierii militari din cadrul ISU Valcea au fost solicitate în cartierul Ostroveni, pe Aleea Panseluțelor, pentru stingerea unui incendiu produs la mansardele din blocul C32. Incendiul este generalizat pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Se acționează cu 6 autospeciale.

Vom reveni cu amănunte.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.