Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: VEZI AICI cine este șoferul din VÂLCEA care a lovit patru mașini și a refuzat recoltarea de probe biologice

Șoferul care a produs accidentul pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Râmnicu Vâlcea, are 39 de ani și se numește Vlăduț Ion Narcis. Conform unor informații publice, acesta nu este la prima întâlnire cu polițiștii de la Rutieră. Anul trecut, în noiembrie, Vlăduț Ion Narcis a solicitat la Judecătoria Brezoi anularea unui proces verbal de contravenție, însă nu a avut succes, magistrații respingându-i cererea în data de 18 septembrie 2018.
”Respinge plângerea contravenţională formulată de petenta VLĂDUŢ ION NARCIS … în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN VÂLCEA, cu sediul în Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 95, judeţul Vâlcea, ca nefondată. Menţine ca legal şi temeinic procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria VPVLX nr 0096662/24.05.2017. Fără cheltuieli de judecată Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se va depune la Judecătoria Brezoi. Pronunţată în şedinţă publică azi, 18.09.2018, la sediul Judecătoriei Brezoi, judeţul Vâlcea.
Hotarare 305/2018 din 18.09.2018”, se arată în hotărâre.
Amintim că în data de 4 decembrie 2018, un autoturism scăpat de sub control a lovit mai multe mașini parcate, iar apoi a ricoşat într-un alt autoturism, care se afla pe contrasens. În urma manevrelor șoferului, un copil care se afla în mașină s-a speriat foarte tare.
Incidentul a avut loc pe bulevardul Nicolar Bălcescu din Râmnicu Vâlcea, o zonă foarte aglomerată, unde se află mai multe instituții, dar și o facultate, iar în apropiere este și Shopping City Mall. Văzând ceea ce a făcut, șoferul a vrut să plece de la locul incidentului, însă a fost oprit de mai mulți trecători care au văzut ce s-a întâmplat.
Conducătorul auto de 39 de ani a refuzat testarea cu etilotest, precum şi recoltarea de probe biologice de sânge, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.