Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO : Un bărbat de 58 de ani a murit in accidentul de la SUPECO

UPDATE:

În urma tragicului evenimentul rutier din această seară, a rezultat vătămarea corporală și al celui de-al doilea conducător auto, un bărbat de 28 de ani și a unui minor de 9 ani, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul competent.

Știrea inițială:

Un accident rutier GRAV a avut loc în data de 19 aprilie, în jurul orei 19, pe Calea lui Traian, în fața magazinului SUPECO.

În accidentul rutier au fost implicate 3 mașini și 5 persoane. Una fiind încarcerată, având nevoie de resuscitare. Salvatorii au intervenit de urgență, însă fără rezultat, la ora 19:45 fiind declarat decesul bărbatului încarcerat.

Celelalte victime, 2 copii minori, au fost transportați la spital, alături de mama lor, având nevoie de îngrijiri medicale.