Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Pisicuță blocată în zona motorului unei mașini, salvată de pompierii vâlceni

Niciun efort nu este prea mare pentru a salva o viață și nu trebuie să fim indiferenți când suntem puși în fața unor astfel de situații. Acest lucru a fost dovedit, în această dimineață, în jurul orei 09.00, de un vâlcean care a sunat la 112 pentru a cere ajutor să salveze o pisică rămasă blocată în zona compartimentului motor al autoturismului personal.

Felina în căutare de căldură, a pătruns în zona compartimentului motor al unui autoturism și a rămas prinsă între motorul cald și elementele caroseriei. Misiunea de salvare a avut loc în Râmnicu Vâlcea, în zona Nord, pe strada Calea lui Traian.

Pentru salvarea animalului a cărui viață ar fi fost pusă în pericol dacă șoferul ar fi pornit motorul, s-a deplasat la fața locului un echipaj de descarcerare ușoară din cadrul ISU Vâlcea. În scurt timp, membrii echipajului au reușit să salveze pisica prinsă între elementele caroseriei. Misiunea de deblocare a durat doar câteva minute, fiind prevenită atât vătămarea animalului cât și avarierea autoturismului.