Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Bărbatul cautat de pompieri si poliție în râul Olănești, a fost găsit în municipiul Râmnicu Vâlcea

Bărbatul de 55 de ani, din Vlădești, cautat cu disperare de pompieri si poliție, în râul Olănești, după ce s-a presupus ca s-a aruncat de pe pod, a fost găsit teafar si nevatamat, în municipiul Râmnicu Vâlcea, in această dimineață. În continuare, acesta încerca sa își ia viața.

Acesta se afla în zona podului de fier Goranu, în municipiul Râmnicu Valcea, intrat în apă până la mijloc.
La locul menționat, ISU Valcea a alocat o autospecială de intervenție, o autospecială pentru munca operativă cu barcă, precum și o ambulanță SMURD.
Persoana a fost preluată de către echipajul de poliție și apoi predată echipajului SMURD, pentru evaluare.
După evaluarea medicală, salvatorii vâlceni au transportat bărbatul la UPU Vâlcea.

IPJ VÂLCEA informează :

În această dimineață, colegii noștri, Verzescu Florin, șeful Poliției orașului Băile Olănești, împreună cu agent șef principal Bănică Gabi, au salvat un bărbat, de 55 de ani, din localitatea Vlădești, care ar fi avut intenția de a se sinucide în râul din zona podului de fier Goranu, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În fapt, la data de 18 iunie a.c., Poliția Orașului Băile Olănești a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, ar fi plecat cu intenția de a se sinucide.

De îndată, polițiștii au demarat cu activități specifice de căutare în cursul zilei de ieri, însă acesta nu a fost găsit, activitatiile de cautare fiind continuate până astăzi.

În această dimineață, in jurul orei 08:00, colegii noștri l-au localizat în zona râului Olt, din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în urma unei clipe de neatenție a acestuia, au reușit să-l imobilizeze și să-l scoată din apă.

Astfel, prin profesionalismul si promptitudinea cu care au acționat, polițiștii au reușit să salveze o persoană de la sinucidere!

De asemenea, activitatea a beneficiat de sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Vâlcea, precum și de ajutorul a doi voluntari.

Mulțumim colegilor pentru efortul depus!