Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Bărbat dat dispărut a fost găsit de către jandarmii montani din Voineasa

Un bătrân din județul Alba, în vârstă de 76 ani dat dispărut de către familie sâmbătă, 10 octombrie a.c., a fost găsit în această dimineață de către echipajul de jandarmerie montan din Voineasa.

Bărbatul a plecat ieri după-amiază cu bicicleta în zona Tartarău din Munții Șureanu să culeagă ciuperci și nu s-a mai întors acasă, motiv pentru care familia s-a alertat și a cerut sprijinul autorităților locale.

Având în vedere că bicicleta bătrânului a fost găsită în această dimineață la hotarul dintre comuna Șugag și Obârșia Lotrului, la ora 09.30 am fost solicitați de către Jandarmeria Alba să le acordăm sprijin.

În aproximativ o oră, echipajul de jandarmerie din Voineasa aflat în serviciu a găsit bătrânul la Cabana Regelui, aflată la 5 km de localitatea Șugag.

Bătrânul de 76 ani le-a spus jandarmilor că a înnoptat la o stână părăsită și nu a avut semnal la telefon ca să-și anunțe familia. Starea în care acesta a fost găsit a fost bună și nu a necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, a fost dus în siguranță de către jandarmi până la limita localității Șugag.

Menționăm că la căutarea bărbatului au participat atât rudele acestuia, cât și patrulele mixte de jandarmi și polițiști din județul Alba.