Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Accident MORTAL în Alunu! Mașină răsturnată în șanț

În urmă cu puțin timp, a avut loc un accident MORTAL, în Alunu, în urma căruia doua persoane din Târgu Jiu și-au pierdut viața! Este vorba de un bărbat de 64 de ani, și o femeie, de 60 de ani.

Mașina în care se aflau cei doi, s-a răsturnat într-un șanț, iar salvatorii vâlceni s-au luptat să scoată victimele dintre fiare, pentru a acorda primul ajutor, care din pacate nu a dat rezultat.

IPJ VÂLCEA informează :

La data de 24 iunie, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DJ 605C, în localitatea Alunu, a avut loc un eveniment rutier.

De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan și o femeie de 60 de ani, ambii fiind din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.