Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Foto: Accident cu victime la Budești, Vâlcea!

În urma cu puțin timp, a avut loc un accident rutier în Budești, iar în impact au fost implicate o mașină, condusă de un bărbat de 53 de ani, si o motocicletă, condusă de un bărbat de 33 de ani, din Crevedia.

Atat barbatul de 33 de ani, cat si pasagerul din autoturism,o femeie de 50 de ani, au fost transportați de urgență la spital!

IPJ VÂLCEA informează :

ACCIDENT RUTIER ÎN LOCALITATEA BUDEȘTI

La data de 23 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 7, la km 168 + 800 m, în localitatea Budești, a avut loc un eveniment rutier.

De îndată, polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, respectiv faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Budești și o motocicletă condusă de un bărbat de 33 de ani, din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătorului motocicletei și a unui pasager din autoturism, fiind vorba de o femeie de 50 de ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.