Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: A făcut accident pe Mihai Viteazu, în Râmnicu Vâlcea, și a refuzat să sufle în aparatul etiolotest. Motivul: Avea 2,00 g/l alcool pur în sânge

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 06.39, S. Vasilică, de 29 de ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe strada Matei Basarab, iar la efectuarea unui viraj la stânga pe strada Mihai Viteazu, a rulat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul, condus de M. Dragoş, rezultând avarierea celor două autoturisme.

Celor doi conducători auto li s-a solicitat să fie testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducatorului auto M. Dragoş, iar celălalt conducător auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat recoltarea celei de-a doua probe de sânge.

Potrivit Buletinului de Analiză Toxicologica, a rezultat că S. Vasilică avea la data de 17 septembrie a.c. o alcoolemie de 2,00 g/l alcool pur în sange. Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.