Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Femeia UCISĂ de fostul soţ va fi înmormântată astăzi

Femeia ucisă de fostul soţ în noaptea de 10/11 aprilie va fi condusă astăzi, în Muereasca de Sus, judeţul Vâlcea, pe ultimul drum de către prieteni şi colegi. În vârstă de 54 de ani, ea şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic. Fostul soţ, Gheorghe Georgescu i-a tăiat gâtul cu un cuţit, după ce a dat dovadă de o cruzime sporită. Înainte să fie ucisă, procurorii spun că femeia a fost bătută cu pumnii şi a fost tăiată pe corp cu o sticlă ciobită.

Se pare că Gheorghe Gergescu nu a suportat ideea despărțirii şi a mers la locuința acesteia, pentru o ultimă discuție. Lucrurile au degenerat, iar bărbatul i-a tăiat gâtul celei cu care a împărțit aproape 30 de ani din viaţă. După ce şi-a dat seama ce a făcut, criminalul a încercat să-şi ia viața, lovindu-se cu un cuțit în zona abdomenului şi dând foc casei în care locuise ani buni cu fosta soție.

Femeia lucra în cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea, iar fostul ei soţ era pensionar şi mai lucra cu ziua prin sat. Cei doi au avut împreună un copil care, însă, a murit în urmă cu mulţi ani, la vârsta de 18 ani, răpus de leucemie. După divorț, femeia s-a mutat la sora ei la Vâlcea. De Paști, a venit la Muereasca, în casa părinților ei, pentru a sărbători Paştele.

În timp ce femeia este condusă pe ultimul drum, criminalul este la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în stare gravă, prezentând arsuri de gradul II şi III pe circa 35% din suprafaţa corporală.