Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Evitați aceste 3 obstacole atunci când jucați sloturi

Aparatele de sloturi sunt o parte importantă a tuturor cazinourilor tradiționale și online. Nu ne putem imagina un cazinou fără unul dintre aceste aparate. Sunt populare din mai multor motive. Și, deși sunt jocuri de noroc, jucătorii care le aleg le consideră perfecte pentru petrecerea timpului liber și pentru a se distra. Pe de altă parte, deși pare foarte ușor de pariat pe ele, este esențial să știți cum să evitați anumite obstacole care pot apărea în timp ce jucați păcănele Sizzling, de exemplu.

Pentru ca experiența jocurilor de sloturi să fie una fericită, este esențial să evitați următoarele 3 obstacole care apar de fiecare dată când jucați la un aparat de sloturi.

Când vorbim despre „obstacole” nu înseamnă o imposibilitate de a juca, ci este vorba despre cunoașterea detaliilor esențiale ale jocului pentru a paria în mod conștient. Știm că este esențial ca jucătorii să cunoască bine jocul înainte de a începe să joace pentru prima dată.

Procentul teoretic de revenire la jucător (RTP) și volatilitatea acestuia

Acronimul RTP este recunoscut cu ușurință în rândul jucătorilor de cazino cu o anumită experiență, deoarece înseamnă restituirea procentului datorat jucătorului pentru fiecare joc.
Pentru a îl înțelege mai ușor, am putea spune că este procentul de câștig (bani reali) pe care pariorii îl primesc în urma investirii într-un anumit slot.
După cum spune și numele, este un scor sau o probabilitate de câștig, dar, în ciuda faptului că este vorba de ceva teoretic, este important ca toți jucătorii să știe despre ce este vorba. Acesta ar putea fi un exemplu practic.

Dacă un jucător pariază 50 de lei pe un slot, atunci când decide să finalizeze pariurile, iar soldul său câștigător este de 100 de lei, atunci RTP-ul său este 100%, pentru că a câștigat de două ori mai mult decât a pariat. Dacă următorul jucător care ajunge la același aparat, investește la fel, dar nu câștigă nimic, RTP-ul său este de 0%. Aparatul de slot va avea și RTP-ul propriu, care va fi media sumei investite de cei doi jucători. Acest lucru demonstrează cât de volatil poate fi RTP-ul.

Este important să ne amintim că un RTP mai mare de 100% înseamnă că, în medie, pierde cazinoul și toți jucătorii câștigă. Pe de altă parte, un RTP mai mic de 100% înseamnă că operatorul online câștigă și că jucătorii pierd. Prin urmare, jucătorii ar trebui să caute un RTP cât mai aproape de 100%. RTP nu se aplică numai sloturilor, este utilizat și în alte jocuri de cazino online, cum ar fi ruletă, printre altele.

Înțelegeți tabelele de plăți

Deși pare simplu, este important să vă opriți câteva minute și să analizați tabelele de plată ale sloturilor. Primul lucru de verificat sunt liniile de plată ale slotului. În aproape toate sloturile, jucătorul alege câte linii joacă pe rotire. Cu toate acestea, există sloturi care oferă doar linii fixe.

De asemenea, trebuie să cunoaștem valoarea nominală, ceea ce reprezintă creditele jucătorului, în funcție de banii pe care i-a pariat. De exemplu, dacă pariați 100 lei și valoarea nominală a acestui slot este de 0,05, veți obține 2000 de credite.

În funcție de cantitatea de linii de plată folosite de jucător, valoarea nominală va reflecta pariul real. Dacă slotul are linii de plată fixe, doar valoarea se va schimba, iar pariul final va fi pariul înmulțit cu valoarea nominală.

Ce este RNG-ul

Există multe mituri despre sloturi și cum se acordă premii. Cu toate acestea, sloturile sunt jocuri de noroc în care, deși există factori care pot influența deciziile de pariere ale jucătorilor, rezultatele depind de noroc, iar acest lucru este important de știut.

Este posibil să se afirme acest lucru, deoarece rezultatele care apar pe ecranele sloturilor online colorate, fie pe cele tradiționale ale cazinourilor fizice, sunt garantate de ceea ce se numește un generator de numere aleatoare, adică celebrul RNG. Evoluția tehnologică a făcut ca acest generator să apară, ceea ce a reprezentat un mare avantaj deoarece vă asigură că rezultatele au fost într-adevăr aleatoare. Înainte de apariția sa, nu existau sloturi online și la aparatele fizice se foloseau role pentru crearea combinațiilor, care erau foarte simple.

Secvența de numere se mișcă constant în generator până când jucătorul apasă „Spin” pentru a opri și a apărea combinația. RNG-urile sunt controlate cu o frecvență prestabilită.
Punctele dezvoltate anterior sunt importante pentru toți jucătorii care doresc să parieze pe sloturi pentru a nu da peste capcane și pentru a-și concentra atenția doar asupra distracției și a pariurilor. Sloturile pot deveni jocuri de cazino ocazionale jucate de un vizitator neexperimentat sau jocuri preferate de experți. Dincolo de asta, vă vor oferi multă distracție și șanse de câștig, dacă veți acorda atenție celor descrise în articolul nostru. Succes!