Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EVALUARE NATIONALA VALCEA: 2927 de elevi s-au înscris la examen!

Luni, 15 iunie a.c. absolvenții de gimnaziu vor susține prima probă  la Limba și literatura română.
In judetul Valcea, s-au înscris la examenul de Evaluare Națională 2927 de elevi.
„La nivelul județului Vâlcea s-au înscris la Examenul de Evaluare Națională un număr de 2927 de elevi, absolvenți ai clasei a VIII-a. Examenul se organizează în 88 de centre, dintre care 13 în municipiul Râmnicu Vâlcea.
Au fost asigurate și verificate toate condițiile pentru buna desfășurare a acestui examen – dezinfecția sălilor, marcarea culoarelor de tranzit intrare-ieșire, existența materialelor sanitare și de igienă, a măștilor faciale pentru elevi și cadrele didactice, existența cadrelor medicale pentru efectuarea triajului epidemiologic, amenajarea sălilor astfel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică, supravegherea audio-video în toate sălile în care se desfășoară probele și alte activități specifice examenului.
Examenul începe mâine, 15 iunie, cu proba la Limba si literatura română.
Le dorim inspirație și succes elevilor noștri!”, susțin reprezentanții ISJ Vâlcea, prin intermediul unui comunicat de presa.
Ministerul Educației și Cercetării a anunțat că pune la dispoziție o linie TELVERDE – 0800801100 – pentru sesizarea eventualelor nereguli privind desfășurarea Evaluării Naționale. Numărul va fi disponibil în perioada 15 – 18 iunie, între orele 8:00 – 16:00, iar vineri, 19 iunie, între orele 8:00 -14:00.