Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto arhiva

Efectele vremii rele, ameliorate de pompierii vâlceni

Foto arhiva

În ultimele 24 de ore, ca urmare a manifestării codurilor meteorologice galben și portocaliu de zăpadă şi viscol de la nivelul judeţului Vâlcea, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea alături de reprezentanții autorităților locale și utilajele administratorilor de drum au acționat pentru înlăturarea efectelor pricinuite de căderile de precipitații, pe teritoriul întregului județ, după cum urmează:

– în data de 17.12.2018, s-a continuat misiunea de sprijin pentru asigurarea alimentării cu energie electrică în județul Caraș-Severin, în localitățile afectate de condițiile meteorologice nefavorabile.

– la ora 09.16, au intervenit în localitatea Golești, sat Popești, pentru degajarea unui copac căzut peste o linie electrică aeriană de alimentare a unei case de locuit.

– la ora 09.55, au asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor, în localitatea Băile Govora, pe strada Tudor Vladimirescu, la un copac căzut peste o linie electrică aeriană.

– la ora 12.00, au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe DN 7 în localitatea Câineni, traficul rutier fiind reluat în scurt timp.

– la ora 12.37, au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe DJ 703F în localitatea Dăești, traficul rutier fiind reluat.

– la ora 12.46, au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe DN 7A în localitatea Malaia.

În acest moment (ora 11.00), la dispeceratul ISU Vâlcea, situația alimentării cu energie electrică din județ se prezintă astfel:
– două linii de alimentare cu electricitate sunt afectate în totalitate;
– 23 linii de alimentare sunt afectate parțial;
– 358 de posturi de transformare sunt nefuncționale,
– trei stâlpi de susținere a rețelei au fost rupți
– 41 de localități sunt fără energie electrică un număr de 6578 de consumatori fiind nealimentați. În acest moment se lucrează pentru remedierea avariilor din rețea.