Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva

DOSAR PENAL pentru un pacient aflat în carantină la Spitalul Nr. 2 Vâlcea – Secția Boli Infecțioase

foto arhivaPurtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a fost înregistrat la data de 18 martie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea.
În fapt, în data de 18.03.2020, numitul BĂDULESCU NICOLAE din Rm. Vâlcea, aflat în stare de carantină la Spitalul Nr. 2 Vâlcea – Secția Boli Infecțioase, a părăsit salonul unde se afla, revenind după 15 minute.
Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei mun. Rm. Vâlcea sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.