Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
dorin cioaba acuza2

Dorin Cioabă acuză: Ţiganul Daniel Miuţescu este bigam

Socrul mic, Dan Stănescu, spune că fosta femeie a lui Miuțescu a „preacurvit cu cinci persoane odată, nu cu una”

Nici nu au terminat bine de petrecut rromii de la nunta fetei regelui Stănescu cu unul dintre cei mai bogaţi ţigani din România, vâlceanul Daniel Miuţescu, că a şi început scandalul. Dorin Cioabă îl acuză pe proaspătul mire Daniel Miuţescu (19 ani) de bigamie, afirmând ca acesta mai are o nevastă, cu care a făcut doi copii. Protagoniştii scandalului sunt regele Dan Stănescu şi regele internaţional al rromilor, Dorin Cioabă. Deja, Cioabă a cerut întrunirea staborului, precum şi daune pentru familia celeilalte fete de 20 – 30 mahmudele.

„Este un caz de bigamie, mirele mai are o nevasta. Vinovatul trebuie să plătească daune de 20-30 de monede de aur”, susţine, pus pe scandal, Dorin Cioabă.

Regele rromilor ortodocşi, Dan Stănescu, are o altă variantă, susţinând că s-a decis deja în această situaţie şi că Cioabă a cerut 8 galbeni pentru a-l despărţi pe Miuţescu de fosta femeie. Despre aceasta, Stănescu spune că „preacurvit cu cinci persoane odată, nu cu una”.

„Eu nu ştiu ce să-i răspund lui Dorin Cioabă. Pentru mine, el nu există, este un fals al morţii tatălui lui. Pentru mine, fratele lui Daniel e mai de cuvânt şi mai de preţ. Lui i-a rămas coroana şi sceptrul tatălui său. Staborul a avut loc. El a primit deja 8 galbeni mari si el a despărţit acum două săptămâni aceşti copii. El a primit opt galbeni de la domnul Miuțescu, cuscrul meu. Daca aceasta a avut o problema de preacurvie… A greşit cu cinci persoane odată, nu cu una. Staborul de la Sibiu, toţi liderii de acolo, au despărţit această familie, pentru ca fata a greşit grav. Dacă domnul Dorin mai cere, o să-i mai dam lui, nu fetei. Fata a greşit şi a primit pensia alimentară de opt mahmudele. O fetiţă rămâne în casa tatălui, la Colonie, şi una în casa mamei. La noi se plăteşte totul odată, nu se plăteşte pensie alimentară. Opt galbeni înseamnă aproape 200 milioane lei vechi”, a mai spus Stănescu.