Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Doliu în învățământul vâlcean! A murit prof. ing. Aron Vladu, fost director al Liceului „Constantin Brâncoveanu” din Horezu

„Drum lin printre îngeri colegului nostru din catedra tehnică, profesor inginer Aron Vladu!
Un om și un coleg deosebit, un profesor dedicat școlii, un director care a scris pagini frumoase în istoria Liceului „Constantin Brâncoveanu” Horezu, excelând în dragostea pentru elevii care, alături de noi, astăzi îl plâng!
Odihnă veșnică și un pios omagiu, Domnule Profesor!
Vei rămâne mereu în sufletele noastre, Adi, în catedra tehnică, acolo unde „Șefu'”, cum îți spuneam toți, lasă un gol imens!…
Condoleanțe colegei noastre în această grea încercare, condoleanțe pentru întreaga familie!” transmite Mihaela Toma, inspector școlar adjunct la ISJ Vâlcea.

Aron Vladu, fost director al Liceului Constantin Brâncoveanu Horezu, s-a ridicat la ceruri.
Prin plecarea sa, care ne-a surprins și ne-a întristat pe toți cei care îl cunoșteam și îl apreciam, comunitatea locală și PSD Vâlcea au pierdut un om valoros.
Aron Vladu s-a născut în urmă cu 54 de ani în comuna Vaideeni, iar din anul 1992 a fost profesor inginer la Liceul Constantin Brâncoveanu Horezu, unde a ocupat și funcția de director (2017-2021).
A fost un om deosebit, cu valoare morală și profesională de necontestat, un caracter puternic și un exemplu de viață trăită în demnitate.
Membru de vază al PSD Vâlcea, Aron Vladu s-a bucurat de respectul și prețuirea conducerii Organizației Județene Vâlcea a PSD.
Deplângem plecarea lui prea devreme dintre noi și împărtășim suferința familiei sale, căreia îi transmitem sincere condoleanţe.
Fie ca Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!” transmite și Constantin Rădulescu, președinte PSD Vâlcea.