Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: mediafax

DNA: Perchezitii DNA la Autoritatea Electorală Permanentă din Valcea si Bucuresti

foto: mediafax

UPDATE: Percheziţii DNA au avut loc si la locuinţa preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru. La una dintre locuințele șefei Autorității Electorale Permanente unde se desfășoară în prezent percheziții DNA, Florin Ștefan Pătru ar fi încercat să ia cu el mai multe acte de la o societate comercială pe care a condus-o și pe care a radiat-o, arată digi24.ro. Pentru fapta sa, Florin Ștefan Pătru ar putea fi pus sub acuzare pentru o favorizare a infractorului.

Polițiștii judiciari au reușit să îl oprească pe soțul șefei AEP, iar documentele i-au fost confiscate. Pentru fapta sa, Florin Ștefan Pătru ar putea fi pus sub acuzare pentru o favorizare a infractorului.

Perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta, inclusiv la Valcea, in debutul campaniei electorale. Presedintele AEP, Ana Maria Pătru, este banuita de trafic de influenta si spalare de bani. „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2008 -2015, a unor infracțiuni de corupție.

În cursul dimineții de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locații situate în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, din care o locație se află în incinta unei instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei „Vlad Țepeș”.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare,” anunta DNA, intr-un comunicat.