Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Disponibilizaţii de la Oltchim îşi cer drepturile!

Protest al salariaţilor disponibilizaţi de la Oltchim. Peste 70 de persoane, care nu şi-au recuperat încă salariile restante şi cele compensatorii, s-au adunat în faţa pavilionului central al combinatului chimic pentru a pune presiune pe actuala conducere ca să-şi recupereze salariile. Majoritatea salariaţilor au acţionat combinatul în judecată pentru recuperarea drepturilor salariale. Au pierdut procesele, însă nu renunţă, fiind hotărâţi să meargă şi la alte instanţe superioare.

Foştii salariaţi au forţat intrarea în combinat pentru a avea o discuţie lămuritoare cu directorul societăţii. Discuţiile au durat mai bine de două ore, însă oamenii au plecat acasă fără vreo promisiune fermă.

„ Nu s-a stabilit nimic. Conducerea societăţii va transmite administratorului judiciar solicitările foştilor angajaţi, domnul director Pârvu a spus că nu poate face promisiuni. Oamenii au anunţat că vor protesta în fiecare zi în faţa combinatului, până când îşi vor primi banii”, a precizat Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim.

Disponibilizaţii vor protesta şi joi, 23 ianuarie a.c., de la orele 10.00, aşteptând un răspuns de la conducerea societăţii.