Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

De Valentine’s Day, Miss Universe® Romania 2010, Oana Paveluc, va debuta în înalta societate!

Odată cu obţinerea titlului de cea mai frumoasă fată din ţară, Oana Paveluc a devenit şi Ambasadoarea Fundaţiei Blue Heron, organizaţie ce acordă burse universitare tinerilor proveniţi din centrele de plasament.

În fiecare an, în preajma sărbătorii Sfântului Valentin, Fundaţia Blue Heron organizează un eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea bursierilor.

Sâmbătă, 12 februarie 2011, începând cu ora 19.00, la Palatul Ghika se va desfăşura cea de-a cincea ediţie Valentine’s Day Charity Ball.

Respectând tradiţia balurilor de altă dată, evenimentul va fi deschis cu un dans al debutanţilor. Tinerii vor trebui să arate că ştiu să danseze şi că au o bună conduită, acestea fiind necesare intrării în societate. În paşi de vals, fiecare domnişoară, îmbrăcată în rochie albă ca de mireasă, îşi va pune în valoare feminitatea, eleganţa şi graţia.

Cea care va deschide dansul debutanţilor va fi Oana Paveluc, Miss Universe® Romania 2010. Astfel, la numai 19 ani, frumoasa româncă va fi prezentată oaspeţilor de seamă ai evenimentului caritabil.

Mă pregătesc pentru acest eveniment de o perioadă bună de timp. Nu-mi vine să cred că pot trăi o experienţă desprinsă parcă din poveştile cu prinţi şi prinţese. Am luat lecţii de vals de la adevăraţi profesionişti şi cu acest prilej vreau să mulţumesc public dansatorilor şi coregrafilor de la Clubul de Dans Sportiv Phoenix. Cel mai greu a fost să găsim un partener potrivit înălţimii mele de 1.82. Până la urmă organizatorii au găsit cea mai bună variantă, un partener care are 1.92 m.” a spus Oana Paveluc, Miss Universe® Romania 2010.

Cea care semnează ţinuta în care Oana Paveluc îşi va face intrarea în înalta societate este creatoarea Anca Maxim – Midari, coordonator al atelierului Maximum Chic.

Rochia Oanei va fi, ca de obicei, o creaţie unicat. Pentru realizarea acesteia am folosit materiale fine precum voalul de mătase naturală şi dantela chantily, iar pentru accesorizare a fost folosită tehnica broderiei manuale. Am siguranţa că Miss Universe® Romania 2010, Oana Paveluc va străluci în această creaţie, care îi va completa frumuseţea deja certificată”, a declarat Anca Maxim – Midari.

Unul dintre momentele-cheie ale serii va fi şi decernarea premiului umanitar „Forget-Me-Not” pentru contribuţii remarcabile în societatea civilă românească. Câştigătorii ediţiilor anterioare au fost Dinu Patriciu, Camelia Şucu, ASR Principesa Moştenitoare Margareta a României şi Anastasia Soare.

Pentru informaţii suplimentare:

Valentina Ionescu – Director  Program

Miss Universe® Romania

M: +40.722.175.066

E: [email protected]

www.MissUniverseRomania.com