Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

De ce brandurile Canon şi Brother sunt atât de populare?

Canon şi Brother sunt două dintre cele mai cunoscute şi mai populare companii producătoare de echipamente electronice de înaltă calitate. Dispozitivele create sub egida Canon sau Brother reușesc să impresioneze prin caracteristici deosebite, fiabilitate şi accesibilitate.

În rândurile următoare ne-am propus să ne oprim atenția asupra imprimantelor şi dorim să descoperim care sunt atuurile care le-au atras popularitatea.

Imprimante Canon – design modern, eficiență ridicată

Dacă vorbim de imprimante Canon, cu siguranță, primele cuvinte care ne vine în minte sunt  randament ridicat, calitate şi intuitivitate. Dispozitivele laser jet lansate de inginerii niponi reușesc să satisfacă necesarul de rapiditate şi eficiență. Echipamentele propuse vin cu design modern, cu funcții numeroase şi panouri de comandă intuitive ce fac ca experiențele utilizatorilor să fie plăcute şi apreciate. Să luăm modelul Canon MF443DW, un dispozitive mutifucntional gândit să optimizeze timpul de lucru şi resursele energetice. Vine cu funcții speciale şi opțiuni numeroase de conectivitatea. Cu ajutorul acestui dispozitiv pot fi realizate până la 38 de pagini pe minut, şi pe parte de scanare şi copiere lucrurile sunt destul de prietenoase, dispozitivul având opțiunea de copiere a 999 de pagini dintr-o singură comandă, iar pe parte de scanare, exista disponibilitate de obținere a imaginilor la 600X600 dpi şi peste 256 de niveluri de tonuri de gri. Şi pe parte de consumabile, lucrurile sunt atractive, Canon MF443DW toner permiţând imprimarea a 10.000 de pagini dintr-un singur ciclu de funcționare, fapt ce asigură flux continuu de lucru. Designul sistemului este modern, fiind prevăzut cu panou de comandă generos cu ecran tactil. Acesta este unul dintre echipamentele populare, însă sunt multe alte modele Canon apreciate. 

Imprimante Brother – create pentru perfecționiști

Dacă vorbim de calitate, rapiditate şi eficientă, clar spunem Brother. Inginerii niponi au realizat studii numeroase asupra echipamentelor dezvoltate, deci fiecare imprimantă achiziţionată este o garanție a calității superioare. Modelul Brother DCP-1622WE este un sistem complet creat pentru a răspunde celor mai exigente solicitări. Dispozitivul prevăzut cu elemente ce asigură conectivitatea WiFi şi USB poate fi utilizat prin lansarea comenzilor de la distanţă. Este unul dintre echipamentele ce permite realizarea a 20 de pagini pe minute îmbunătăţind astfel randamentul de lucru. Vorbind de eficiență putem spună că un cartuş imprimanta Brother DCP 1622WE este o soluţie economică, venind cu costuri scăzute de achiziţie dar şi cu autonomie ridicată, permiţând imprimarea a 1500 de coli dintr-un singur ciclu.

Un alt atu este legat de designul modern, compact, fapt ce face ca integrarea acestora să fie o sarcină plăcută şi facilă.

(Sursa de imagine: Igor Kardasov / Shutterstock.com)