Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dan Diaconescu s-a făcut de râs la Vatican!

Vaticanul dezminte, prin intermediul unui comunicat de presă că OTV-ul lui Dan Diaconescu ar avea sediul într-o clădire a Vaticanului. Acesta se lăuda în presa din România că va emite chiar de la Vatican.

„Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ți închipui că este un spațiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piața Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea.(…) Legislația e mai permisivă aici. Am obținut și rezidența de Vatican”, spunea atunci Dan Diaconescu.

Afirmaţiile din mass-media din România conform cărora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obţinut „licenţa de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o şi rezidenţa în Vatican a lui Diaconescu însuşi sunt absolut false şi nefondate”, declară purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi într-o declarație pentru Arhiepiscopia Romano-Catolice de București, scrie HotNews.ro.

După o absenţă de aproape 10 luni, CNA i-a retras licenţa în data de 23 ianuarie 2013, OTV a emis din nou din Italia, cu ajutorul unui mic post de televiziune din Italia.

OTV emite în prezent pe frecvenţa italiană a unui mic post local, dar poate fi urmărit doar de telespectatorii de pe teritoriul Italiei şi de românii care au antene de satelit.