Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum alegi o casă de pariuri în 2023

Poate că anul s-a schimbat, însă criteriile în selectarea unei case de pariuri online nu s-au modificat prea mult. Pentru a alege cel mai bun operator de pe net în 2023 în vederea plasării de ponturi pariuri, trebuie să ții cont de câteva aspecte.

Bonusurile

Bonusul de bun venit reprezintă cea mai importantă promoție de care poți să profiți la o casă de pariuri online. Se acordă o singură dată pentru fiecare jucător, la primul depozit efectuat pe site. De aceea, e un criteriu vital atunci când îți alegi o casă de pariuri la care să începi să pui bilete. Un bankroll dublu te va ajuta să ai mai multe oportunități de câștig.

Desigur, nu doar bonusul de start contează, ci și celelalte promoții oferite de bookmaker. Bonusuri de reîncărcare, free bet-uri sau rotiri gratuite la sloturi reprezintă promoții pe care un jucător le poate încasa de la un operator online de top. Nu trebuie să uităm nici de bonusul de ziua de naștere, unul consistent la anumite case de pariuri licențiate. Și probabil e un sentiment foarte plăcut să te simți apreciat la o zi așa specială pentru tine.

Oferta de pariuri

Nu ai cum să pui un bilet bun la pariuri sportive dacă oferta este săraca. Fix pentru acest motiv trebuie să cauți o casă de pariuri care să-ți respecte anumite cerințe. Toți operatorii au în ofertă sporturile populare, însă nu toate prezintă aceleași piețe și linii. În funcție de stilul tău de joc, devine esențial să alegi casă de pariuri cu piețe și linii multiple, pentru o arie de selecție cât mai largă.

Nu vrei să fii constrâns de ofertă în a alege un pronostic pe care pe urmă îl vei regreta. Fie că vorbim de goluri, cornere, cartonașe sau ofsaiduri la fotbal, total puncte, handicap, piețe pe jucători la baschet ori total game-uri, handicapuri sau număr total de ași/duble greșeli la tenis.

Cote de top

Toate casele de pariuri online încearca să ofere cele mai bune cote, în contextul în care sunt mulți operatori licențiați și fiecare dorește să acapareze cât mai mult din piața. Acest aspect duce la un avantaj pentru parior, care chiar se bucură de cote de top. Case de pariuri care oferă partide cu marjă de profit 0% pentru anumite partide trebuie să fie pe lista ta. Asta se traduce în faptul că profitul “casei” pentru acea dispută este 0. Pentru un meci cu două opțiuni de pariere, asta s-ar traduce în cotă de 2.00 pentru fiecare dintre variante.

Interfața site-ului

Platforma pe care te joci trebuie să fie plăcută ochiului, dar și să se miște rapid. Paleta de culori nu trebuie să-ți încurce vederea dacă petreci ceva mai mult timp pe site. Iar biletul pe care încerci să-l plasezi trebuie să fie acceptat cât mai repede. Mai ales atunci când te joci la pariuri live, unde fiecare secundă contează.

Serviciul de relații cu clienții

Oricât de bun ar fi un site de pariuri sportive, tot vei întâmpină câteva probleme. Iar atunci va interveni serviciul de relații cu clienții, al cărui rol este să te scoată din dificultate. Însă calitatea acestor servicii depinde de pregătirea acumulată de operatori. Și aceasta nu este întotdeauna top. Pentru a te scuti de nervi și timp pierdut, caută o casă de pariuri renumită pentru calitatea acestor servicii.