Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum aleg un bonus de cazinou online?

Cazinourile online moderne nu sunt organizații de caritate, dar oferă tuturor șansa de a câștiga sume uriașe de bani. Pentru a atrage noi utilizatori, aceste instituții le oferă o mare varietate de bonusuri. La aproape toate cazinourile, bonusul de înregistrare este o sumă mică în cont care introduce un nou utilizator în modul plătit. Această sumă nu poate fi retrasă – trebuie să o recâștigați de câteva zeci de ori.

Bonus cu un pariu

Aproape toate cazinourile online măresc valoarea depozitului cu 100 la sută sau mai mult. Adică, dacă depuneți 100 de dolari, depozitul dumneavoastră crește cu o sumă similară. Dar trebuie să fiți atenți: pentru a colecta această sumă trebuie să acordați atenție pariului. De obicei, se menționează 30x, 40x, 50x și așa mai departe. Acest lucru înseamnă că puteți încasa banii bonus doar dacă câștigați o sumă de 30, 40 sau 50x. În principiu, acest lucru este foarte posibil cu o tactică bună și cu noroc.

Principalele tipuri de bonusuri cu pariuri

Multe cazinouri au o gamă variată de bonusuri. Aproape toate instituțiile care percep un bonus oferă anumite condiții. Adică, dacă cazinoul acumulează 10 dolari, nu este posibil să îi ia, există anumite reguli. Cele mai populare bonusuri din cazinourile moderne sunt:

Fiecare dintre bonusuri are anumite particularități. Cashback-ul este returnarea unei anumite sume de bani în cont. Chiar și aceste bonusuri au un pariu, dar în acest caz este un mic 3x-20x. Adică, pentru a vă recupera banii pierduți, va trebui să jucați din nou. Rotirile gratuite sunt rotiri gratuite. De regulă, acestea sunt valabile pe anumite mașini. Cazinourile online vă oferă o sută de rotiri gratuite deodată, dar sumele câștigătoare vor trebui, de asemenea, să fie pariate. În plus, pariul poate fi foarte mare (până la 60x). Deși puteți găsi cazinouri în care rotirile gratuite sunt oferite fără pariu. Bonus fără depunere – suma din cont, fără a fi nevoie de reaprovizionarea contului. Mărimea pariului este mare, iar pentru a obține suma câștigătoare în cont va trebui să vă umpleți contul în mod frecvent. Bonusul de reîncărcare este un tip popular de bonus. În timp ce pariul pentru primul depozit este de 40-50, cel de-al doilea depozit este de obicei redus la 30-40.

Ar trebui să iau bonusurile?

Înainte de a lua unul dintre bonusuri, trebuie să studiați cu atenție toate caracteristicile acestuia. Cazinourile online decente plasează informațiile despre toate caracteristicile imediat sub bonusuri, în loc să le ascundă pe alte pagini. Dacă ceva nu este clar, este mai bine să contactați serviciul de asistență, care vă va explica particularitățile. Dar dacă ar fi atât de rău, nimeni nu ar mai juca în cazinou. Dacă trebuie să joci în fiecare zi, iar mărimea pariului este mică, atunci acceptarea unor astfel de bonusuri este foarte profitabilă. Astfel de jucători nu se grăbesc să retragă bani și, în timp, contul acumulează o sumă decentă. Faptul de a avea o sumă bonus crește semnificativ șansele de câștig. Dar trebuie să citiți întotdeauna cu atenție termenii și condițiile bonusului pentru a alege cel mai potrivit stimulent în bani pentru dumneavoastră.