Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Comunicat Prefectură: Care este situaţia drumurilor din judeţul Vâlcea

Prefectul Radu Renga aduce la cunoștință că, la momentul transmiterii acestui comunicat, pe raza județului Vâlcea nu sunt înregistrate probleme cauzate de ninsori sau de temperaturi scăzute. Astfel, din informațiile primite din partea conducerii Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, toți copiii de vârstă școlară au început în această dimineață cursurile în unitățile de învățământ de pe raza județului Vâlcea.

„De asemenea, persoanele fără adăpost au fost identificate de către autoritățile locale, iar în momentul de față se regăsesc în centrele de îngrijire și asistență socială amenajate în acest scop. Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu menționează că pe drumurile naționale, județene și de interes local din județul Vâlcea, circulația se desfășoară în condiții de iarnă, neînregistrându-se niciun sector de drum blocat.

Subliniem că în momentul de față, la nivelul județului Vâlcea, nu se înregistrează avarii în rețele de alimentare cu energie electrică, echipele S.C. Distribuție Energie Oltenia S.A. aflându-se în stare de operaționabilitate.” se arată în comunicatul emis de Prefectura Vâlcea.