Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CJ Vâlcea: Finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru două drumuri județene, lucrări de apă și modernizare a unor drumuri și poduri (video)

„În scurt timp, vom avea o situație exactă, la nivelul județului Vâlcea, cu privire la proiectele care urmează să primească finanțare, prin PNI „Anghel Saligny”.

Cel mai probabil, Consiliului Județean Vâlcea îi va fi alocată finanțare pentru modernizarea a două drumuri județene. Pe noi ne interesează în mod deosebit alocarea de fonduri pentru Drumul Loviștei – DJ 703 H, un proiect în valoare de peste 110 milioane lei, și sunt convins că va intra la finanțare.

De altfel, Judeţul Vâlcea va beneficia de 1.380.198.537 lei (cca. 278 de milioane euro) prin PNI ”Anghel Saligny”, pentru lucrări de apă, canalizare şi modernizare a unor drumuri și poduri.

Fiecare localitate va primi finanțare pentru cel puțin un proiect și vreau să îi felicit pe domnii primari pentru că se implică, iată, în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii în localitățile pe care le administrează” a transmis președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.