Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
cei-mai-mari-pariori-din-cazinouri

Cine sunt cei mai mari pariori din cazinouri?

Dacă ai avut vreodată ocazia să mergi într-un cazino de renume, cu siguranță ai observat acel jucător sigur pe el, care pune la bătaie sume imense de bani. De-a lungul istoriei, cazinourile s-au bazat pe jucătorii cu buzunare adânci pentru a-și mări veniturile și, de ce nu, pentru a păstra o atmosferă plină de adrenalină. Asta pentru că, trebuie să recunoaștem, cu toții ne îndreptăm atenția spre mesele la care acțiunea se desfășoară la cote înalte.
Dar cine sunt acești jucători și care este povestea lor? Vom vedea în continuare! Chiar dacă nu reușești la momentul acesta să plasezi pariuri impresionante, poți oricând să te bucuri de rotiri gratuite și bonusuri de buni venit pentru a te distra în orice cazino online.

1. Phil Ivey
Când vine vorba de o lista marilor cheltuitori din cazino, Phil Ivey se remarcă fără mari probleme. Ivey a devenit cunoscut după ce a participat la turneul World Series of Poker, unde și-a făcut s-a remarcat prin modul tăria de caracter de care a dat dovadă. Cu toate acestea, povestea sa este mult mai complexă decât ceea ce putem observa la masa de poker.
O mare parte din cariera lui, Phil Ivey a fost privit cu suspiciune și destul de greu și-a adjudecat un loc în rândul celor mai importanți jucători de poker. Această suspiciune este legată în mare parte de modul în care acesta a pariat la baccarat în cazinourile din Londra.
A fost vorba de un joc cu miză mare, totalul premiilor fiind de de 11 milioane de dolari. Din păcate pentru Ivey, acesta a fost imediat acuzat că a trișat, chiar dacă nu s-a stabilit niciodată dacă a încălcat sau nu regulile jocului.
Acesta nu a fost singurul mare câștig pe care l-a obținut Phil de-a lungul anilor. Cu câteva luni înainte de escapadele sale din Londra, pariorul a câștigat aproape 9,6 milioane de dolari dintr-un cazinou din Atlantic City. Însă șii această victorie a fost umbrită de o oarecare suspiciune.

Indiferent de părerea generală despre Phil Ivey, un lucru este sigur – niciun jucător din epoca modernă nu este la fel de recunoscut și niciun alt jucător nu are o poveste la fel de interesantă.

 
2. Kerry Packer
Un magnat australian din industria mass-media, Kerry Packer nu s-a sfiit să plaseze pariuri importante de-a lungul anilor. Averea acumulată l-a asigurat posibilitatea de a-și urma pasiunea pentru jocurile de noroc, iar pariurile sale sunt de-a dreptul impresionante.

Legenda spune că Packer ar fi pariat până la o jumătate de milion de dolari pe o singură mână de blackjack, însă miliardarul este în egală măsură atras de ruletă. Este știut faptul că a pariat o uimitoare sumă de 25 de milioane de dolari pe o singură rundă de ruletă, pe care, din păcate, a pierdut-o.
Totuși, nu este cazul să ne pară prea rău pentru el. La momentul de față, averea magnatului ajunge la câteva miliarde de dolari, așa că lucrurile au ieșit bine în final.

3. Bill Benter
Cunoscut de la unul dintre cei mai populari jucători din toate timpurile, Bill Benter este considerat a fi cel mai bogat jucător din toate timpurile. Cum și-a adunat averea imensă? A dezvoltat un algoritm propriu pentru a prezice rezultatele la cursele de cai în Hong-Kong la mijlocul anilor 1980.
Povestea lui începe cu o pariurile pe care le făcea la Las Vegas, unde a fost introdus unui grup australian care era considerat la acel moment una dintre cele mai bune echipe de numărare a cărților. Impresionat de prezentarea pe care au făcut-o prietenii săi australieni, s-a alăturat grupului și împreună au început să câștige bani pe bandă rulantă
Deși Benter a început să aibă succes folosind tehnica de numărare a cărților, și-a dorit să câștige și mai mult încercându-și norocul la cursele de cai. De-a lungul timpului petrecut în Vegas, și-a perfecționat abilitățile în statistici și programare, așa că a pus la punct un sistem pe care să-l poată aplica la cursele de cai din Hong Kong.
Lucrurile au început un pic cam stângaci pentru Benter, dar în cele din urmă șansele au fost de partea sa. Astăzi, averea acestuia se ridică la aproape 1 miliard de dolari, cea mai mare parte datorită proiectelor sale de curse de cai.

4. Edward O. Thorp
Dacă vrei să crezi că a fi un jucător de succes implică în mare parte noroc și că oricine poate să o facă, povestea lui Edward Thorp ar putea să te facă să-ți schimbi părerea.
Un om incredibil de inteligent, fost profesor de matematică, autor, manager de fonduri speculative și cel mai important (cel puțin pentru unii), un jucător blackjack care care a pus mult accent pe dezvoltarea abilităților de joc. Throp și-a folosit inteligența și flerul pentru a se specializa în numărarea cărților.
De fapt, Edward Thorp este omul căruia toată lumea trebuie să îi mulțumească pentru contribuția sa la jocul de blackjack. Mai exact, în 1962 acesta a publicat o carte de specialitate în care descrie strategia de blackjack.
În cele din urmă Edward Thorp și-a pus strategia în aplicare și a reușit să obțină un profit de 3.000 de dolari pe oră la masa de blackjack.

5. Archie Karas
Povestea lui Archie Karas a început într-un cazino oarecare, iar suma pe care a pariat-o a fost de doar 50 de dolari. În cele din urmă, printr-o serie de câștiguri adevărat uimitoare la poker, Karas a ajuns la o avere de 40 de milioane de dolari.
Succesul său nu a fost doar la masa de poker, întrucât el ar fi câștigat câteva milioane jucând alte jocuri, un exemplu fiind jocul de craps. Din păcate, norocul său s-a epuizat la scurt timp.
Așa cum se întâmplă în cazul multor jucători profesioniști, Archie Karas a ajuns pe o pantă descendentă. După ce și-a construit averea, în cele din urmă a pierdut aproape toți banii în doar doi ani. În cele din urmă, a fost prins cu o serie de înșelăciuni și s-a ales chiar și cu o interdicție de trei ani de a călca în cazinourile din Nevada.

Concluzie
Toți marii pariori din cazinouri au povești interesante în spate. Lucrurile devin cu atât mai interesante atunci când toți acești magnați pun la bătaie averi impresionante.
Majoritatea amatorilor de gambling nu vor atinge niciodată aceste câștiguri fabuloase, dar istoriile acestor mari jucători ne dau o speranță că mizele mari pot fi atinse chiar și cu investiții mici.