Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cele mai populare tematici de sloturi

În trecut, jocurile de sloturi nu au fost luate în considerare prea mult, în special pentru că nu se aflau în fruntea listei de priorități pentru multe cazinouri. Acest lucru se datora în principal faptului că cazinourile își făceau o mare parte din profituri din jocurile de masă. Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat pentru umilul joc de sloturi. În prezent, esloturile au câștigat mai multă popularitate atât în platformele online, cât și pentru cazinourile terestre din întreaga lume, și reprezintă aproape 70% din profiturile generate în aceste cazinouri.

Această creștere bruscă a interesului pentru sloturi și jocuri a determinat dezvoltatorii de software de jocuri de noroc să ia aminte și să proiecteze sloturi online mai bune pentru a satisface această cerere în creștere, precum și pentru a răspunde așteptărilor tot mai mari ale jucătorilor. În aceste zile, aparatele de sloturi dispun de o grafică, animații și sunete de foarte bună calitate, precum și de alte caracteristici speciale specifice jocului, toate acestea pentru a îmbunătăți experiența de joc. Chiar dacă rotirile gratuite iti spun ”castigabani online gratis” tot este important să găsești o tematică care să îți facă pe plac.

Mai jos sunt prezentate cele mai populare tematici de sloturi speciale.

Lumile antice/ jocuri de păcănele cu tematică istorică

O altă temă populară pentru jocurile ca la aparate este cea care se bazează pe diferite epoci istorice. Cele mai populare teme din această categorie sunt temele Roma Antică și Egiptul Antic; cu toate acestea, acestea nu sunt singurele teme disponibile. Altele includ teme bazate pe războaiele mondiale, războiul coreean etc.

Un exemplu de joc ca la aparate cu tematică istorică este jocul ca la aparate Treasures of Troy. Tema acestui joc se bazează pe legendarul oraș Troia. Acesta are un fundal care amintește de orașul Troia și are o coloană sonoră impresionantă pe deasupra. Printre simbolurile prezentate în jocul ca la aparate se numără Parisul din Troia, sabia lui Ahile și Elena din Troia.

În calitate de jucător, atunci când câștigi un joc, vocea în off a Elenei te va felicita pentru câștig, ceea ce îți sporește surprinzător de mult încrederea.

Jocuri ca la aparate cu tematică de aventură

Jocurile cu tematică de aventură te vor face să prospectezi pentru pietre prețioase, să cauți acea comoară pierdută a civilizațiilor dispărute, să ai aventuri în jungle verzi și luxuriante și să călătorești în jurul lumii.

Un astfel de joc de păcănele cu tematică de aventură este Jungle Jackpots. Acest joc este inspirat de Cartea Junglei și prezintă toate personajele preferate din cartea de povești. Pentru a câștiga mult în joc, faceți echipă cu Mowgli, care se leagănă pe ecran lansând bonusuri speciale ale personajelor care vă ajută să vă măriți câștigurile.

Jocuri ca la aparate cu tematică de film

Aceasta este o altă temă care este foarte populară în jocurile de păcănele. Aceste jocuri se bazează pe filme de mare succes și de obicei prezintă personajele principale ale filmului, ceea ce le face preferate de mulți jucători. Jocul poate prezenta, de asemenea, principalele elemente și simboluri ale filmului.

Unele dintre filmele populare care au avut jocuri bazate pe ele includ Tomb Raider, The Hangover, King Kong și The Lord of the Rings, doar pentru a numi doar câteva.

Jocuri ca la aparate cu tematică fantastică

Jocurile de păcănele cu tematică fantastică se bazează pe personaje fantastice, care alcătuiesc multe povești, inclusiv, dar nu numai, Rapunzel, Cenușăreasa și Albă ca Zăpada etc. Un astfel de joc este Dwarfs Gone Wild, care se bazează pe povestea Albă ca Zăpada și cei șapte pitici.

Acest joc are o grafică de înaltă calitate și șapte personaje pitice care reprezintă piticii din poveste. Aceste personaje Pitici apar pe role formând câștiguri la fiecare joc.

Jocuri ca la aparate cu tema emisiuni TV

Emisiunile TV populare cuprind un alt gen foarte popular în jocurile ca la aparate. Aceste jocuri de păcănele se bazează pe diverse emisiuni de jocuri TV, precum și pe drame și chiar pe emisiuni de aventură.

Aceste jocuri de păcănele cu tema emisiuni TV îl fac pe jucător să se simtă ca și cum ar face parte din serialul TV, din emisiunea de jocuri sau din emisiunea de aventuri. Cele mai populare emisiuni TV care au fost folosite ca temă în unele jocuri de păcănele includ The Price Is Right, Sex and The City și Jeopardy.

Jocuri cu tematica DC Comics

Aceste sloturi se bazează pe benzile desenate populare și pe benzile desenate cu supereroi. Acestea sunt preferate în special de fani, deoarece prezintă cei mai populari super eroi, inclusiv Superman, Batman și Wonder Woman.

Aceste jocuri au probabil cele mai bune grafice și animații din jocurile de păcănele, în afară de jocurile de păcănele 3D. Există foarte multe variante de teme disponibile pentru aceste jocuri, deoarece gusturile variază și oamenii tind să joace doar jocurile ale căror teme îi atrag. Având în vedere numărul de supereroi disponibili, este ușor de înțeles de ce.

Concluzie

Sloturi sunt foarte populare în rândul multor jucători online. Acest lucru se datorează faptului că sloturile tematice oferă jucătorului caracteristici suplimentare interesante, precum și un mediu captivant. Având în vedere popularitatea tot mai mare a jocurilor ca la aparate tematice, dezvoltatorii de software continuă să exploreze mai multe teme în încercarea de a oferi mai multe varietăți în jocurile ca la aparate tematice.

Exemplele de mai sus reprezintă doar o parte din temele disponibile care pot fi folosite în jocurile de sloturi.