Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cele mai ciudate restaurante din lume (Foto)

Ne-am obișnuit ca atunci când mergem la un restaurant, altceva decât servirea unor mâncăruri, băuturi și ulterior ascultarea unei muzici bune să nu întâlnim. Însă ce ai zice dacă ai fi servit de către niște chelnerițe gemene sau și mai mult, de unele care arată exact ca păpușile Barbie? Sau dacă în loc de pereții restaurantului ai vedea apă?

În lume sunt o mulțime de restaurante ceva mai ciudate decât cele obișnuite. Cei de la Business Insider au selectat câteva dintre acestea.

1. Twin Stars. Rusia

restaurant 1Este restaurantul în care vei fi servit doar de către chelnerițe gemene. Acestea merg împreună să preia comanda. Și pe semne cer și bacșiș dublu.

2. Ithaa Undersea Restaurant. Insula Rangali, Maldive.

restaurant 2Restaurantul subacvatic care se bucură de o mare popularitate. Situat la 5 metri adâncime, acesta oferă priveliști fabuloase spre reciful de corali din jur.

3. Ninja Restaurant, SUA

restaurant 3Chelnerii din acest restaurant se comportă ca niște adevărați ninja. Mereu fac trucuri diferite și uimesc vizitatorii.

4. Barbie Cafe. Taipei, Taiwan

restaurant 4Cei care vor merge la acest restaurant vor vedea împrejur doar chelnerițe îmbrăcate precum Barbie. Și însuși tematica restaurantului este legată de vestimentația celebrei păpușe.

5. Hachikyo. Sappori, Japonia

restaurant 5Este un restaurant mai puțin obișnuit. Aici dacă nu mănânci ești pe loc penalizat. În cazul în care rămâne ceva în farfurie, ești obligat să plătești o sumă de bani.