Acasă Actualitate BIG BROTHER la DANSEZ PENTRU TINE

BIG BROTHER la DANSEZ PENTRU TINE

În sezonul 14 al showului de televiziune DANSEZ PENTRU TINE”, vor avea loc schimbări radicale din punct de vedere al abordării. De această dată, importante nu vor mai fi vedetele, ci relaţiile dintre concurenţi, conflictele şi trăirile lor în competiţie, când tensiunea este la cote maxime.

Pentru că s-au cam epuizat vedetele, showul de televiziune mizează acum pe nume mai puţin cunoscute, dar cu potenţial de a face scandal sau de a declanşa intrigi şi conflicte. De această dată, fiecare concurent va avea în acest sezon microfon astfel că toate reacţiile sale vor putea fi auzite, chiar şi în culise. De asemenea, nu vor lipsi camerele de filmat, care îi vor însoţi în permanenţă pe concurenţi.

Pentru că în ediţiile trecute, pe post erau difuzate doar anumite momente de la antrenamente, mulţi au presupus că sunt regizate. De data aceasta, producătorii au hotărât ca participanţii să fie filmaţi în permanenţă, astfel încât telespectatorii să poată vedea şi auzi absolut tot ce li se întâmplă concurenţilor.

În ceea ce priveşte vedetele, participantele la acest sezon nu sunt chiar super cunoscute, însă producătorii de la PROTV susţin că au potenţial. Sore si Dima Trofim din Lala Band si cantareata Ruby sunt tinere şi dezinvolte, care nu vor ezita să dea tot ce pot pentru a se realiza un spectacol de televiziune de excepţie. La fel, Ilinca Vandici este o alegere potrivită pentru acest tip de show dacă ne aducem aminte cum a plâns în direct într-o emisiune în care Ştefan Stan povestea cum s-a despărţit de Andreea Mantea. În ceea ce priveşte spontaneitatea, cu doi fotbalişti în concurs, este cam riscant. Giani Kiriţă şi Falemi ar putea oferi surprize de zile mari, dacă ne gândim că pe terenul de fotbal nu e ca la operă, iar limbajul nu este tocmai elegant.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentZece tineri români tratați ca sclavi
Articolul următorClasa 0. Implementare de milioane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.