Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Barack Obama face mişto de rapperul Kanye West

Intenţia soţului lui Kim Kardashian, rapperul Kanye West, de a candida pentru fotoliul de la Casa Albă este cel puţin bizară, dacă nu nebunească, spune Barack Obama. Preşedintele însă l-a atacat pe Kanye, în glumă, pentru numele său de scenă şi pentru modul în care soţia sa îşi expune viaţa privată.

„Kanye se gândeşte să candideze pentru funcţia de…purtător de cuvânt al Congresului. Mai bizar de atât nu poate să fie. Dar, în caz că Kanye nu glumeşte şi vrea să fie POTUS (contul oficial al preşedinţiei SUA) sau cum îi spune el, «peezy», am câteva sfaturi pentru el.

În primul rând, va trebui să îţi petreci timpul făcând faţă unor ciudaţi care se comportă ca şi cum sunt într-un Reality Show. Trebuie să accepţi asta.

Al doilea sfat – să spunem că ai o frumosă, întunecată şi bizară fantezie – asta e cunoscut ca un mesaj neoficial în politică. Mulţi au pierdut locuri în Congres din cauza asta.

Şi în al treilea rând. Chiar crezi că această ţară va vota un negru din partea de sud din Chicago cu un nume ciudat (n.r.numele lui e West ) să fie preşedinte al Statelor Unite? Asta e o nebunie”, a glumit Barack Obama cu referire la rapper.