Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENȚIE! Se oprește apa rece într-o zonă din Râmnicu Vâlcea!

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere pierdere apă potabilă pe conducta OL 114 mm existentă pe strada Calea lui Traian – în dreptul blocului S34, municipiul Rm. Vâlcea, în data de 20.01.2022, între orele 08:00 – 17:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți pe strada Calea lui Traian – blocul S34 și imobilele cu nr. 67, 69, 71, 73, 75 și strada Căpitan Paul Capelleanu – ambele ramuri existente în spatele blocului S34, Rm. Vâlcea, județul Vâlcea.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în cazul în care există posibilitatea modificării acestora. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.