Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENȚIE! Se întrerupe apa potabilă în Râmnicu Vâlcea, pe strada Apusului și strada Eftimeștilor

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a avariei pe rețeaua PEHD De 90, existentă în Rm. Vâlcea – strada Apusului, vă comunicăm:

În data de 04.07.2022, între orele 09:00 –16:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Rm. Vâlcea – strada Apusului (tronson cuprins de la Stația de pompare apă până la imobilul nr. 51) și strada Eftimeștilor – tronson cuprins de la intersecția cu strada Apusului până la imobilul nr. 27.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre și respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societății Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.