Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Astăzi, plt. adj. șef Banu Gheorghe Romeo este condus pe ultimul drum

„Astăzi, la ora 12.00, Plt. Adj. Șef Banu Gheorghe Romeo este condus pe ultimul drum, de conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea, alături de membrii familiei și de colegii cu care și-a petrecut ultimii 14 ani salvând sute de vieți.

Trupul său este înhumat cu onoruri militare, respectându-se regulile de distanțare socială, în Cimitirul Cetățuia din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Decesul său lasă în urmă o familie îndurerată cu doi copii și un gol imens în sufletele colegilor și ale celor dragi. Lasă în urmă o comunitate pentru care deviza “Nici un efort nu este prea mare atunci când salvezi o viață” ar trebui să conteze pentru fiecare dintre noi, cu atât mai mult cu cât Romică, cum îl alintau colegii, nu a ezitat niciodată la intervențiile la care a luat parte, atunci când viața cuiva era în pericol. De azi se alătură armatei îngerilor…

Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi, îți plângem plecarea fulgerătoare din mijlocul nostru.

Drum lin către stele…” transmit reprezentanții ISU Vâlcea.