Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aproape de TRAGEDIE: Un bărbat, rănit în timpul unei partide de vânătoare în Scundu

Un bărbat a fost rănit în timpul unei partide vânătoare organizată legal în Scundu. Din informaţiile furnizate de către IPJ Vâlcea, este vorba de o rănire accidentală.

„La data de 25 ianuarie a.c., ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza fondului cinegetic nr. 35 Scundu, la o acţiune de vânătoare organizată legal, a fost executat un foc de armă, fiind rănită accidental o persoană care se afla în zonă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase care au stabilit că, jurul orei 17.00, 2 persoane se aflau pe raza fondului de vânătoare nr. 35 Scundu şi, întrucât în punctul iniţial de aşteptare nu a apărut vânat, cei doi bărbaţi împreună cu o a treia persoană, s-au deplasat spre un alt punct de aşteptare, situat pe raza aceluiaşi fond cinegetic.

Astfel, aceştia, deplasându-se pe DC 102, în direcţia de deplasare a localităţilor Ioneşti-Scundu, au observat un exemplar de porc mistreţ, moment în care N.C. a executat un foc de armă rănind accidental la nivelul piciorului stâng, un bărbat de 43 de ani din localitatea Orleşti.

Bărbatul rănit a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar de plagă prin împuşcare coapsă stângă, acesta rămânând sub supraveghere medicală. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi vătămare corporală din culpă.” se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.