Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Antract a susţinut un super-concert la Taverna Coroana Sârbească

Sâmbătă, 25 noiembrie 2012, la Taverna Coroana Sârbească (OK Pub Zăvoi) a avut loc un super-concert al cunoscuţilor rockeri de la Antract care au electrizat atmosfera cu piese mai vechi şi mai noi ale trupei, dar şi o interpretare originală a mai multor hituri internaţionale. Nu au lipsit melodii precum: „Pentru tine, nou”, „Te-am iubit”, „Fluturi”, „Lucid” şi „Dezbrăcată”. În plus, cei de la Antract au cântat melodii celebre din repertoriul internaţional, Purple Rain – Prince, I Feel Good – James Brown, Just a gigolo – David Lee Roth, Supergirl – Reamonn şi multe alte hit-uri din anii ’80 până azi.

Pentru cei care nu ştiu, grupul a fost înfiinţat de Bobiţă Cătuşanu în 1984 şi s-a numit iniţial Mini-Paradox. Componenţa la primele două albume Antract i-a numărat pe fraţii Cristian şi Zelu Iordan (chitară şi tobe) şi Robert Constantinescu (clape).

La începutul anului 2000, trupa trece printr-o schimbare de componenţă: Arthur Fleischer este înlocuit la baterie de Florin „Pefi” Pop. În 2000 apare single-ul „Inima mea” al cărui videoclip reuşeşte să ajungă pe prima poziţie în topurile de specialitate. Antract începe anul 2001 cu un nou toboşar, Andrei Bărbulescu (ex-Sarmalele Reci). Şi noul material se numeşte „Amintiri”, conţinând şase piese de dragoste. Cel de-al cincilea album, „Nou”, editat de MediaPro Music în 2003 alături de Szabi Bozsoky, o nouă achiziţie la tobe, care însă nu a durat prea mult, acesta fiind înlocuit după numai o lună de zile de Cosmin Cadar. Între timp trupa şi-a întregit componenta la formula de 5 membri, luându-l la clape pe Fernando Draganici.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU