Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Amenajarea băii in 2023

In acest an, stilurile in voga pentru amenajarea baii includ:

• Stilul minimalistic, cu linii simple si finisaje moderne, cum ar fi faianta si gresia neagra sau alba, pentru a crea un aspect curat si ordonat.

• Stilul boem, cu accente rustice si texturi naturale, cum ar fi lemnul si piatra naturala, pentru a adauga caldura si personalitate spatiului.

• Stilul spa, cu finisaje luxoase si elemente de iluminat subtil, cum ar fi lumanarile sau candelele, pentru a crea o atmosfera relaxanta si de relaxare.

• Stilul tropical, cu accente de verde si elemente de design inspirate de natura, cum ar fi frunzele si florile, pentru a adauga un strop de exotic in baia ta.

• Stilul industrial, cu accente metalice si finisaje industriale, cum ar fi oglinzile metalice si robinetii negri, pentru a crea un aspect modern si sofisticat.

Fata de anul trecut, se observa o tendinta crescanda in utilizarea de materiale naturale, cum ar fi lemnul, piatra naturala si plantele, pentru a adauga caldura si textura in amenajarea baii. De asemenea, se observa o tendinta crescanda in utilizarea de finisaje moderne si tehnologii avansate, cum ar fi sisteme de iluminat inteligente si robineti cu senzori, pentru a crea un spatiu functional si eficient din punct de vedere al consumului de energie. In plus, se observa o tendinta crescanda in utilizarea de culori si texturi vii, cum ar fi accente de verde si texturi de piatra sau lemn, pentru a adauga o nota de personalitate si stil in amenajarea baii.

Dacă simti nevoia de o schimbare in baia ta, ia in considerare amenajarea cu tapet! Descopera care este cel mai potrivit si cum te poti folosi de el pentru un plus de confort si stil!

Iata cateva sfaturi si trucuri care iti vor fi de ajutor daca alegi tapetul pentru baia ta:
– Te poti folosi de tapet pentru a mari baia din punct de vedere vizual
– Modelul de tapet potrivit, impreuna cu oglinzi, dar si cu alte elemente decorative, cum sunt plantele sau covoarele, pot crea o atmosfera foarte primitoare chiar si in baie!
– Nu este neparat sa inlocuiesti in totalitate faianta cu tapetul: cel mai recomandat este sa le folosesti impreuna, pentru a obtine un rezultat spectaculos!
– Nu alege modele care sa incarce simtitor ambientul din incapere, mai ales daca nu ai mult spatiu la dispozitie. Aplica, in schimb, un tapet fresh sau unul care te ajuta sa completezi imaginea pe care ti-o doresti!