Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ai o meserie și nu ai de lucru sau cauți un meseriaș? Delucru.ro te poate ajuta!

Cu toții am fost puși în situația de a avea nevoie de cineva care să ne ajute la diverse treburi acasă. Din păcate, fix atunci când ai nevoie de ajutor, acesta se lasă așteptat. Fie meseriașii pe care îi cunoșți sunt prea ocupați, fie cei pe care îi găseșți pe site-urile de anunțuri nu răspund la telefon, fie nu găseșți pe nimeni în apropierea casei, Delucru.ro te ajută să rezolvi exact această problemă, punându-ți la dispoziție sute de oameni care te pot ajuta în micile treburi pe care le ai de făcut.

După numai două luni de zile de la lansarea celui mai amplu site de oferte de muncă, omul de afaceri vâlcean Gili Boruz, împreună cu echipa sa de development, a reușit să finalizeze proiectul delucru.ro. Aplicația poate ajuta pe toată lumea care oferă sau caută servicii de tot felul aproape de casă.

„După o muncă asiduă, nopți nedormite și înjurături (în limba engleză), am reuşit împreună cu echipa de development să finalizăm proiectul delucru.ro. Astfel, vom putea ajuta cu această aplicatie pe toată lumea care oferă sau caută servicii de tot felul aproape de casă. Vă așteptăm să îl vizitați și să vă publicați anunțurile GRATUIT dacă oferiți servicii sau să căutați serviciile de care aveți nevoie.

Niciodată nu a fost mai uşor să găseşti sau să îți oferi serviciile online decât acum prin aplicația delucru.ro.

Vreau ca toată lumea să afle şi să beneficieze de această aplicație atât de benefică tuturor” ne-a transmis Gili Boruz, „părintele” platformei delucru.ro.

Delucru.ro este primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când ți se blochează ușa și ai nevoie de un lăcătuș, atunci când ți se strică electrocasnicele sau atunci când vrei să renovezi. De asemenea, este platforma pe care trebuie să intri ori de câte ori vrei servicii de înfrumusețare acasă, ai nevoie de transport, de curățenie sau de diverse reparații.

Delucru.ro este o platformă simplu de utilizat, pe care îți poți înscrie ofertele și poți găși rapid clienții potriviți. Indiferent că ești un profesor foarte bun care vrea să câștige mai mulți bani, ești foarte priceput în amenajări interioare, ești un foarte bun contabil sau un vopsitor care tratează fiecare perete că pe o adevărată operă de artă, aici este locul unde poți găși clienții care să îți aprecieze muncă. Delucru.ro te pune în legătură cu mii de oameni care au nevoie de serviciile tale, în așa fel încât să poți avea mereu un flux continuu de lucru. Tot ceea ce ai de făcut este să te înscrii și să îți faci meseria cât mai bine.