Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Afla ce servicii gasesti la o casa de amanet ceasuri

Atunci cand iti duci ceasul de lux la casa-amanet.com, poti sa te asptepti doar la servicii de inalta calitate si coretitudine, toti clientii care apeleaza la casa-amanet.com beneficiaza de expertiza unui profesionist, iar daca produsul pe care il ofera este de interes, clientul poate pleca acasa cu o suma de bani incasata in mai putin de 15 minute. La fel este valabil si pentru cei care cauta sa cumpere ceasuri de la o casa de amanet! Multi se intreaba des ce servicii gasesti la o casa de amanet ceasuri, insa cel mai bine este sa te prezinti la fata locului pentru a afla!

Daca te gandesti sa vinzi un ceas de designer pe care il detii in prezent, ar trebui sa cantaresti cu atentie fiecare optiune. Ceasul tau de designer este valoros si meriti sa obtii cat mai mult posibil pentru el. Sunt sanse sa fi luat in considerare deja numeroasele optiuni despre locurile unde sa-ti vinzi ceasul de designer, precum si cat de mult te poti astepta sa obtii pentru el in fiecare loc. Cu toate acestea, daca nu ai facut deja acest lucru, ar trebui sa te gandesti serios sa iti vinzi ceasul de designer la casa de amanet local.

In ciuda popularitatii in crestere a ceasurilor inteligente, piata ceasurilor de lux este inca puternica. Casele de amanet cumpara, vand si amaneteaza ceasuri de lux precum Rolex, Omega si Patek Philippe in fiecare zi. De asemenea, poti fi surprins ca alte marci precum Fossil, G-Shock sau Invicta pot avea valoare si pentru un amanet.

Acest lucru ridica intrebarea: „Cat va plati o casa de amanet pentru ceasul meu?” acest articol te va ajuta sa intelegi cum sunt evaluate ceasurile de lux, precum si pasii pe care ii poti lua pentru a te asigura ca obtii cei mai multi bani atunci cand iti duci articolul la casa de amanet.

Cum stiu cat valoreaza ceasul meu?

Trei dintre cei mai critici factori care influenteaza valoarea ceasului tau sunt:

-Recunoasterea marcii;
-Stare si executie;
-Cererea pietei.

Recunoasterea marcii si executia sunt consideratii esentiale pentru ceasornicarii precum Audemars Piguet, Rolex sau Cartier. Cererea de pe piata ajuta marcile mai accesibile ca Victorinox, Citizen sau Movado. In functie de faptul ca vinzi ceasul in mod direct sau il folosesti ca garantie impotriva unui imprumut, amanetul va lua in considerare aceste lucruri atunci cand iti va face o oferta.

Cum pot sa ma asigur ca primesc cei mai multi bani pentru ceasul meu la un magazin de amanet?

In primul rand, este important sa lucrezi cu un amanet de renume, cu experienta dovedita in autentificarea si evaluarea ceasurilor de lux.

Cand aduci ceasul, asigura-te ca este in stare buna. Desi nu iti recomandam sa incerci sa repari propriul ceas, asigura-te ca, cel putin, acesta a fost sters fara praf si resturi cu o carpa curata si fara scame.

Desi cat va plati o casa de amanet pentru un ceas de designer va varia in functie de o mana de factori, despre care vom detalia mai jos, fiecare casa de amanet este diferita. Drept urmare, este imposibil sa se prezica cifre exacte pentru cat va plati un magazin de amanet pentru un anume ceas de designer.

Brandurile de designer sau stilurile care sunt clasice sau care au intrat recent in trenduri vor primi oferte grozave. Daca ceasul de designer nu este la mare cautare, agentul de amanet local poate avea dificultati sa-l revanda. Cu toate acestea, daca ceasul prezinta detalii precum diamante sau alte pietre pretioase sau metale, te poti astepta la o oferta mare. Poti determina cat de solicitat este ceasul cautand online marca, precum si marca si modelul ceasului si vazand ce spun oamenii despre acesta.

Anumite marci de ceasuri, precum Rolex sau Cartier, vor primi intotdeauna un pret ridicat. Acest lucru se datoreaza faptului ca numai recunoasterea numelui marcii ofera valoare si entru ca sunpt cunoscute pentru durabilitatea si dezirabilitatea lor de lunga durata. Daca vinzi un ceas de la oricare dintre urmatoarele marci, casa de amanet local va oferi probabil un pret ridicat: Rolex; Cartier; Bulgari; Piaget; Patek Phillipe; Vacheron Constantin; TAG Heuer.

Daca marca ta de ceas nu se afla pe aceasta lista, nu dispera. Alte ceasuri bine respectate, dar nu chiar luxoase, de la designeri precum Fossil sau Timex, se pot vinde in continuare la un pret rezonabil.

Desi ceasurile de designer sparte sau usor imperfecte vor avea in continuare valoare, starea ceasului este un factor urias in procesul final de vanzare sau amanetare. Cu cat ceasul tau este mai atractiv si mai bine intretinut, cu atat te poti astepta la mai mult. Cu cat ceasul de designer va fi mai usor de vandut, cu atat vor fi mai interesati de el cei de la amanet.

In special pentru ceasurile de valoare extrem de ridicata, a avea cutiile, ambalajele si documentele insotitoare pentru a dovedi autenticitatea si provenienta te va ajuta sa obtii cea mai buna oferta.

Daca ceasul tau prezinta detalii precum diamante, smaralde sau alte pietre pretioase sau este fabricat din metale pretioase verificabile, cum ar fi aurul sau argintul, va fi la un pret bun. Cand prezinti ceasul la o casa de amanet ar trebui sa incerci sa faci ceasul sa arate cat mai curat posibil, mai ales daca a fost purtat frecvent. Totusi, nu utiliza solventi sau orice lichide sau materiale care pot deteriora ceasul. Poti obtine rezultate excelente cu o carpa din microfibra si o perie mica cu peri moi. Scopul ar trebui sa arate atragator atunci cand reprezentantul casei de amanet il pune in vitrina.