Acasă Actualitate Acuzații grave, din partea internauților, la adresa lui Dani Mocanu

Acuzații grave, din partea internauților, la adresa lui Dani Mocanu

Dani Mocanu este un personaj controversat din lumea publică. Acesta a reușit din nou să șocheze după ce a filmat un clip video într-un tanc. Blindatul a lovit mai multe mașini parcate în centrul orașului, pe strada Splaiul Independenței, în timpul filmărilor. Șoferul a motivat că a vrut să evite un copil care îi apăruse în față, dar se pare că altul ar fi fost motivul din cauza căruia s-a petrecut incidentul. Ce s-ar fi întâmplat?

Videoclipul filmat într-un mod excentric pe străzile din Râmnicu Vâlcea nu a fost trecut deloc cu vederea de unii oameni. Dani Mocanu a hotărât să-și surprindă fanii și de această dată și s-a urcat la bordul unui tanc pentru piesa ,,Tancuri de război”. În timpul filmărilor, blindatul a lovit mai multe mașini parcate în centrul orașului. Videoclipul a strâns deja 1 milion de vizualizări și peste 1.500 de comentarii în primele patru zile. Unele din mesaje sunt cu aprecieri pentru inventivitatea artistului, iar altele cu ironii, glume și acuzații.

Transportatorul Alvis Saracen de 11 tone a fost transformat în vehicul istoric. Acesta s-a plimbat ore în șir pe străzile din Râmnicu Vâlcea în data de 13 aprilie.

Mulți dintre internauți s-au arătat deranjați că solistul a purtat în clip uniformă militară și l-au acuzat de „port ilegal de grade şi de însemne militare”, referindu-se la decoraţiile de pe piept.

„Ai lovit intenţionat maşinile, așa a aflat toată țara”

„Mi se pare că sfidează Armata României…”, a menţionat un internaut, în timp ce altul a comentat: „Medaliile se câştigă, nu se cumpără”. „Dintre toate gradele din armată, ai luat de soldat?… Măcar de aveai grade de general, ceva, stai cu gradele alea de caporal!”, a mai spus un alt român.

„Ştii să-şi faci marketing, atâta tot”, „Ai lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”, au concluzionat mulți dintre aceștia.

De asemenea, pornind de la incidentul petrecut în urmă cu puțin timp, fanii i-au propus lui Dani Mocanu să schimbe titlul piesei din „Tancuri de război” în „Dăm cu tancul peste voi”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.