Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Rămas șomer, un vâlcean s-a aruncat de la pe acoperişul hotelului Căciulata

Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Călimăneşti, a murit, miercuri după-amiază, după ce s-a aruncat de pe acoperişul hotelului Căciulata din staţiune. Din primele date, se pare că bărbatul a recurs la acest gest teribil după ce a rămas fără locul de muncă.

Înainte că echipajele de poliţie să reuşească să vorbească cu el, bărbatul s-a aruncat de pe clădirea cu zece etaje şi a murit pe loc.

Nu i-a mai fost prelungit contractul de muncă

Vâlceanul era angajat ca agent la o firmă de pază, iar cu o zi înainte de comiterea gestului extrem îi expirase contractul de muncă, iar angajatorul nu i l-a mai prelungit. În aceste condiţii, prima ipoteză luată în considerare o reprezintă disperarea bărbatului de a fi rămas fără loc de muncă.

Cercetările continuă însă, deoarece poliţiştii au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

 Un semnal de alarmă tras în judeţul nostru!

Nu putem ști cu adevărat ce a fost în mintea acestui om atunci când şi-a pus capăt zilelor, însă un lucru este cert: în judeţul Vâlcea este criză de locuri de muncă! Nu puţini sunt cei care au simţit pe propria piele fiorii reci ai pierderii locului de muncă! Martori ne stau sute de angajaţi ai Oltchim şi nu numai!