Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACUM : Accident rutier GRAV cu victime in față la SUPECO. O persoana resuscitată

UPDATE ora 19:45

Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată.

În cauză este vorba de un bărbat de 58 de ani.

UPDATE: Echipajul Smurd se deplaseaza la UPU Vâlcea cu 2 copii minori (un copil care prezinta politraumatism si un copil fara marci traumatice)
însoțiți de mama acestora (rănită ușor).
Echipajul SAJ a preluat o victimă de sex masculin, cu politraumatisme, în vederea transportării la UPU Vâlcea.
Celei de-a cincea persoane, de sex masculin, i se aplică în continuare manevre de resuscitare.

JoPompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere, de descarcerare și prim ajutor medical la un grav accident rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe SAJ.
Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme și 5 ocupanți (3 adulți si 2 minori), dintre care un adult încarcerat.
Persoana a fost extrasă, inconștientă, și a fost predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.
Misiune în dinamică.