1

ACCIDENT pe Calea lui Traian: Un englez BĂUT a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină condusă de un tânăr de 18 ani

În această dimineaţă, în jurul orei 02.30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea s-au deplasat pe strada Calea lui Traian, la intersecţia cu strada Liviu Rebreanu, pentru soluţionarea unui eveniment rutier.

Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că, S.R.P., de 39 de ani, din Liverpool – Marea Britanie, a condus un autoturism pe strada Calea lui Traian, iar în dreptul intersecţiei cu strada Liviu Rebreanu, a pătruns pe contrasens pentru a evita limitatoarele de viteză, şi a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 18 ani.

Poliţiştii au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 % mg/l alcool pur in aerul expirat, în cazul bărbatului din Marea Britanie şi 0,00 % mg/l în cazul adolescentului. Bărbatul în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.