Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A murit Alex Tache!

După o lungă suferință și după ce ani de zile s-a luptat cu o boală nemiloasă, Alex Tache a încetat din viață în a doua zi de Crăciun. Trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Nest din Galicea, proiectul său de suflet. Înmormântarea va avea loc joi, 29 decembrie 2022.

Alex Tache avea 35 de ani.
Viața lui Alex era asemănătoare cu a multor tineri până în 2007, când a fost diagnosticat cu cancer osos la femurul stâng, o boală ce dă o speranță de viață de până la cinci ani.

După șase operații de recidivă locală, patru intervenții pentru metastaze pulmonare și amputarea membrului stâng, acum, la doisprezece ani de la debutul bolii, Alex era extrem de încrezător că va învinge boala, pentru a-şi vedea visul cu ochii şi anume Casa Nest finalizată și plină de copii.

Planurile sale de viitor vor fi continuate de oamenii săi din echipă.
Construirea casei NEST, locul care va însemna „acasă” pentru 12 copii este pe ultima sută de metri. „Vrem să le oferim mediul familial armonios, fără conflicte, în care să se simtă în siguranță și să simtă că sunt înțeleși. Îi vom îndruma spre alegerea carierei în funcție de vocație, aptitudini și pasiuni”, spunea Alex Tache, într-un interviu.

Alex Tache era președintele fundației care îi poartă numele.
Înființată în august 2016, Fundația Alex Tache dorește să consolideze spiritul civic și să participe la viața comunității locale prin activități caritabile. Scopul fundației este creșterea, formarea și educarea copiilor abandonați în stil familial.