Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Veste bună pentru Vâlcea: Încep lucrările la Secțiunea 2 Boița – Cornetu a autostrăzii Sibiu-Pitești

Astăzi, la sediul CJ Vâlcea, a fost primită vizita reprezentanţilor asocierii de firme, care a câştigat licitaţia pentru realizarea lucrărilor de proiectare și execuție a unui lot din autostrada Sibiu-Pitești, Secțiunea 2 Boița – Cornetu.

„Alături de mine, au fost prezenți prefectul Mihai Oprea, subprefectul Florentina Călin, precum și colegi din aparatul de specialitate al CJ.

Această primă întâlnire a avut loc în contextul în care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor, care au o durată de 18 luni pentru proiectare și de 50 de luni pentru execuție, și a avut drept scop informarea autorităților locale cu privire la următorii pași pe care constructorul îi va face pentru realizarea documentațiilor tehnice.

Autostrada Sibiu-Pitești este o investiție deosebit de importantă pentru dezvoltarea economică a județului Vâlcea, dar și pentru locuitorii județului care vor beneficia de acest drum de mare viteză.

În calitate de președinte al CJ Vâlcea, i-am asigurat pe oaspeții noștri că suntem deschiși și operativi când este vorba despre investițiile realizate pentru binele județului Vâlcea și că, în condițiile legii, le vom sta la dispoziție atunci când vor avea nevoie de sprijinul nostru.

Cu toții ne dorim să înceapă cât mai repede această lucrare deosebit de complexă, care presupune realizarea a 31,33 km de drum cu două benzi pe sens, a 7 tuneluri și a 49 de viaducte și poduri” a transmis președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.